LEVERING:

Omdat de producten met de hand en naar eigen wens van de klant gemaakt wordt hebben wij de producten niet op voorraad liggen. 
Wij streven ernaar jouw bestelling binnen 2 weken te verzenden. Mocht de levertijd langer bedragen dan word je hiervan op de hoogte gesteld.  
Heb je de bestelling eerder nodig stuur ons dan een e-mail naar info@justforbabies.nl dan gaan wij kijken naar de mogelijkheden. 

Heb je ervoor gekozen om jouw bestelling bij ons af te halen? Je krijgt van ons een bevestiging per email zodra de bestelling klaar is om opgehaald te worden. Dit kan alleen op afspraak afgehaald worden.

VERZENDKOSTEN:

Wij verzenden jouw bestelling met PostNL, waarbij wij gebruik maken van MyParcel.
Afhalen in 's-Gravenzande op afspraak is gratis.
NL brievenbuspakket €4,95
NL pakketpost €6,95
Vanaf €100,- is het versturen van de bestelling binnen Nederland geheel gratis.
BE/DE pakket vanaf €9,95
Vanaf €150,- is het versturen van de bestelling naar België geheel gratis. 

RETOURNEREN:

Gepersonaliseerde producten worden speciaal voor jou naar wens gemaakt het is dus niet mogelijk om deze te ruilen of retour te sturen. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. Na het succesvol betalen van de order is de koop definitief.

Als je niet (helemaal) tevreden bent over je ontvangen producten kan je deze natuurlijk retour zenden. 
Mocht je een klacht hebben over een ontvangen product dan horen wij dat natuurlijk graag, wellicht dat we dit op een andere manier kunnen oplossen!

​Je kunt ​binnen 14 dagen na ontvangst de bestelling retourneren, dit op eigen kosten. Het product dient in de originele verpakking retour gezonden te worden en mag niet beschadigd of gebruikt zijn. 

Meld het retour aan door een email te sturen naar info@justforbabies.nl 
Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder.
Zodra je retourzending ontvangen is en deze in goede staat verkeert, krijg je van ons een bevestigingsmail. Je krijgt, in het geval van een volledig retour, het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Het bedrag wordt binnen 14 dagen terug gestort op het rekeningnummer waarmee de bestelling ook betaald is.
Mocht het product in een beschadigde, niet orginele, staat bij ons aankomen zullen wij het product wel aannemen maar zullen wij de kosten van de beschadiging in rekening brengen op het te retourneren bedrag.

Wanneer het retour verstuurd wordt, bewaar dan altijd je retour bonnetje totdat het retour verwerkt is! Retourzendingen zijn voor eigen risico van de koper. Wij zijn niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. 

Retour adres:
Just for Babies
Unescostraat 8
2694 KA, 's-Gravenzande

© 2019 - 2024 Just for Babies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Alle producten worden met de hand en veel liefde gemaakt. Heb je hulp nodig? Ik kijk graag met je mee. Je kunt een mailtje sturen naar info@justforbabies.nl dan help ik je graag verder.