BETALING:

Je kunt bij ons betalen met iDeal, bancontact en betaling via factuur. 
iDeal
Het betalen via iDeal is geheel gratis. Dit gaat via betaalsysteem 'Mollie b.v'.
Bancontact
De betalingsmethode voor België.
Betaling via factuur
Binnen 8 dagen betalen onder vermelding van het factuurnummer. De bestelling wordt pas gemaakt en verstuurd als het geld bij ons op de rekening staat. 

LEVERING:

Onze artikelen worden met de hand en naar wens van de klant gemaakt. Hierdoor hebben wij de producten niet op voorraad liggen. 
Wij streven ernaar jouw bestelling binnen 2 weken te verzenden. Mocht de levertijd langer bedragen dan word je hiervan op de hoogte gesteld. De actuele levertijden staan bij de producten vermeld. Heb je meerdere producten met verschillende levertijden besteld? Houdt dan rekening met de langste levertijd.  
Heb je de bestelling eerder nodig stuur ons dan een e-mail naar info@justforbabies.nl dan gaan wij kijken naar de mogelijkheden. 

Heb je ervoor gekozen om jouw bestelling bij ons af te halen? Je krijgt van ons een bevestiging per email zodra de bestelling klaar is om opgehaald te worden. Dit kan alleen op afspraak afgehaald worden.

VERZENDKOSTEN:

Wij verzenden jouw bestelling met PostNL, waarbij wij gebruik maken van MyParcel.
Afhalen in 's-Gravenzande op afspraak is gratis.
NL brievenbuspakket €4,15
NL pakketpost €6,95
Vanaf €100,- is het versturen van de bestelling binnen Nederland geheel gratis.
BE pakket €9,75
Vanaf €150,- is het versturen van de bestelling naar België geheel gratis. 

RETOURNEREN:

Als je niet (helemaal) tevreden bent over je ontvangen producten kan je deze natuurlijk retour zenden. 
Mocht je een klacht hebben over een ontvangen product dan horen wij dat natuurlijk graag, wellicht dat we dit op een andere manier kunnen oplossen!

​Je kunt ​binnen 14 dagen na ontvangst de bestelling retourneren, dit op eigen kosten. Het product dient in de originele verpakking retour gezonden te worden en mag niet beschadigd of gebruikt zijn. 

Let op! De custom made artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden. 

Meld het retour aan door een email te sturen naar info@justforbabies.nl 
Je krijgt dan van ons een retourlabel toegestuurd.
Zodra je retourzending ontvangen is en deze in goede staat verkeert, krijg je van ons een bevestigingsmail. Je krijgt, in het geval van een volledig retour, het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Het bedrag wordt binnen 14 dagen terug gestort op het rekeningnummer waarmee de bestelling ook betaald is.
Mocht het product in een beschadigde, niet orginele, staat bij ons aankomen zullen wij het product wel aannemen maar zullen wij de kosten van de beschadiging in rekening brengen op het te retourneren bedrag.

Wanneer het retour verstuurd wordt, bewaar dan altijd het PostNL Track&Trace bonnetje totdat het retour verwerkt is!

Retour adres:
Just for Babies
Unescostraat 8
2694 KA, 's-Gravenzande

AANSPRAKELIJKHEID:

Veiligheid staat voorp bij Just for Babies. Onze siliconen kralen zijn 100% vrij van schadelijke stoffen en wij gebruiken alleen onbehandelde houten kralen, ringen en figuren. Just for Babies kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele ongelukken met betrekking tot onze producten. Als ouder/verzorger ben je zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van jouw kindje. Het zijn handgemaakte producten die worden gemaakt van kleine kralen die verstikking kunnen veroorzaken. Laat jouw kindje nooit alleen met onze producten. Wij gebruiken een dubbele knooptechniek, mocht er 1 knoop los raken is er altijd nog 1 knoop die ervoor zorgt dat de kralen niet loskomen.

VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN:

- Geef de producten nooit mee naar bed, dit geldt voor al onze producten.
- Het speenkoord is geen speelgoed! Enkel te gebruiken om de speen niet kwijt te raken.
- De wagenspanners zijn geen speelgoed! Enkel te gebruiken om lekker naar te kijken tijdens het wandelen.
- Maak het koord niet langer en maak de knopen nooit los. Dit geldt voor alle producten.
- Gebruik de producten altijd onder toezicht van een volwassene en laat jouw kindje er nooit alleen mee spelen.
- Bevestig een speenclip altijd aan de kleding.
- Wanneer er ruimte tussen de kralen ontstaat gebruik het product dan niet meer.
- De lengte van de speenkoord is maximaal 22cm zonder speenclip. (NEN-norm 12586)
- Controleer altijd voor gebruik de stevigheid van de producten. Kijk ook naar loslating, scheurtjes, slijtage en week geworden koordjes.
- De producten worden uitvoerig door ons getest voordat wij deze aan je leveren. Maar controleer zelf ook het product!
- De siliconen kralen zijn 100% vrij van BPA, weekmakers, Ftalaten en andere chemische toevoegingen. De houten onderdelen zijn van onbehandeld, gladgeschuurd beuken hout.

KWALITEIT:

Al onze producten worden met de hand gemaakt. Houd er alsjeblieft rekening mee dat er een klein kleurverschil kan zijn tussen de weergave op jouw beeldscherm en het daadwerkelijke product. Wij gebruiken alleen de beste, mooiste en duurzaamste stoffen voor onze producten.

WASVOORSCHRIFTEN:

Speendoekjes: wassen op 30 graden, niet geschikt voor de droger en strijken op de laagste stand.
Omslagdoek / badcape: wassen op 30 graden, niet geschikt voor de droger en strijken op de laagste stand.
Dekentjes: wassen op 30 graden, niet geschikt voor de droger en strijken op de laagste stand.

Heb je een product met de stof cotton teddy? Als deze na het wassen minder zacht is geworden dan mag het op een kort en koud programma in de droger.

Maak de producten uitsluitend schoon met een vochtige doek met lauw water.
LET OP! de houten onderdelen kunnen niet ondergedompeld worden in water dit omdat het hout dan kan gaan splijten.

GARANTIE:

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan jou te leveren. Toch kan het voorkomen dat er een bestelling defect raakt tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorgdragen voor reparatie of vervanging.

Wij maken dit gratis voor jou tot 4 maanden na aankoop. Mocht er bijvoorbeeld een houten ring geknapt zijn of bij controle toch een knoop losser gaan zitten dan maken wij deze kosteloos voor je. 

Wil je hier graag gebruik van maken dan horen wij dat graag via een e-mail naar info@justforbabies.nl

KLACHTEN:

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@justforbabies.nl. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer jouw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het jou vrij om jouw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

© 2019 - 2023 Just for Babies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel