Wagenspanner | Licht roze, panter beige & crème

Vorige Artikel 3 van 5 Volgende
€ 26,50 (Inclusief btw. Verzendkosten worden berekend in de checkout. btw)

Met deze toffe wagenspanner heeft je kleintje iets leuks om naar te kijken tijdens het wandelen. Dankzij de leuke afwisseling van verschillende kleuren en vormen kralen raakt jouw kleintje niet uitgekeken. Daarnaast zorgen het belletje en de houten ringen voor een leuk rammelend geluid.

De wagenspanner is gemaakt van siliconen die vrij zijn van BPA, weekmakers en andere chemische stoffen. Het silicone is 100% food grated silicone, daarom 100% veilig voor je kleintje. De houten kralen en ringen zijn van onbehandeld, glad geschuurd beukenhout.

De lengte van de wagenspanner is +/- 42 cm. En past op bijna alle kinderwagens.

Altijd bevestigen met de 2 clips aan de kap of stof van de kinderwagenbak.

LET OP!

Deze wagenspanner dient alleen gebruikt te worden onder toezicht en voor elk gebruik gecontroleerd te worden op beschadigingen en slijtage. Bij vertoon van slijtage of beschadigingen niet meer gebruiken.

WAARSCHUWING!

De wagenspanner is "kijk" speelgoed laat je kleintje nooit met de wagenspanner spelen. Altijd onder toezicht van een volwassene gebruiken. Om te voorkomen dat je kindje verstrikt raakt en zich bezeert, verwijder de wagenspanner wanneer je kindje op handen en voeten begint te kruipen.

Geschikt voor baby's van 0-6 maanden.

Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar info@justforbabies.nl wij helpen je graag verder.

Specificatie Omschrijving
15mm Licht roze, crème
19mm Panter beige
Hexagon Licht roze
Hexagon & rond Hout
© 2019 - 2023 Just for Babies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel