Design your own | Rammelring

Artikel 1 van 7 Volgende
€ 14,95 (Inclusief btw. Verzendkosten worden berekend in de checkout. btw)

Een rammelring is ideaal om de pijn te verzachten bij doorkomende tandjes en leuk om mee te spelen 

Deze toffe rammelring is gemaakt van siliconen kralen in combinatie met 2 houten ringen. Alle rammelringen zijn volledig uniek en handgemaakt. De rammelring kan met of zonder naam gemaakt worden. Wil je de rammelring zonder naam? Vul dan bij het veld 'naam' nvt in. 

Wil je graag weten hoe de rammelring er uiteindelijk uit komt te zien? Zet dan bij het afrekenen in het opmerkingenveld dat je een foto via de e-mail wilt ontvangen. Wij sturen dan een e-mail met het eindresultaat. Je kunt de rammelring dan altijd nog aanpassen naar het gewenste resultaat. 

Je kunt zelf max. 4 kleuren kralen kiezen. Wil je 3 kleurtjes vul dan bij ''kleur kraal 4'' dezelfde kleur als ''kleur kraal 3'' in. Wil je 2 kleurtjes vul dan bij ''kleur kraal 3 en 4'' dezelfde kleuren als ''kleur kraal 1 en 2'' in. Wil je de rammelring in 1 kleur vul dan overal dezelfde kleur in. 

Bij langere namen worden er minder ronde kralen gebruikt, omdat de rammelring anders te groot zal worden. 

Gebruiksaanwijzing:

Zoals bij al onze producten adviseren wij om deze voor elk gebruik te controleren op beschadigingen en je kleintje nooit alleen te laten terwijl hij of zij speelt of bijt met/op dit product.

De rammelring is gemaakt van siliconen die vrij zijn van BPA, weekmakers en andere chemische toevoegingen. Het silicone is 100% food grated silicone, daarom 100% veilig voor je kleintje. Het hout is onbehandeld, glad geschuurd beuken hout. De grootte van de siliconen kralen zijn 15mm. 

De rammelring is gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. LET OP! De houten onderdelen kunnen niet ondergedompeld worden in water.

Heb je vragen of heb je andere wensen? Stuur dan een e-mail naar info@justforbabies.nl wij helpen je graag verder.

 

© 2019 - 2023 Just for Babies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel